Få svar på de typiske spørgsmål

 

Lejlighederne

Hvilke hårde hvidevarer er der i lejlighederne? Der er emfang, køle-/fryseskab, indbygningsovn, kogeplade, opvaskemaskine i Balancens lejligheder ved indflytning. 

Hvilke gulve er der i lejlighederne? Der er et flot 14 mm Lamelparket i eg 3-stavsparket.

Hvordan varmes boligerne op? Der er fjernvarme i alle boliger og i fælleshuse. Herudover er der gulvvarme i boligerne. Fjernvarmen leveres af Ry varmeværk Amba

Hvordan er badeværelserne udstyret? På badeværelset er der et gulvafløb langs brusevæg som unidrain. Belysningen udføres med påbygningslamper i loftet. Herudover er der håndvask, skab, spejl samt et væghængt toilet, toilet-rulleholder og 2 håndklædekroge. 

Hvad med internet/TV? Der er internet og tv fra AURA for egen afregning. Læs om AURA.

Hvad med terrasse? Alle boligerne har en skøn terrasse af teglklinker. 

Er Balancen et DGNB-certificeret byggeri? Ja, Balancen er certificeret til standarden DGNB Guld. Tilgangen sikrer, at der fra start er implementeret langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet og gode rammer for vores slutbrugere. Læs mere om DGNB-certificering af Balancen.

 

Fællesarealer og faciliteter 

Er der fælleslokale i Balancen? Ja, der er fælles rum, samt fælles vaskerier, fælles køkken, fælles værksted og orangeri.

Er der depotrum? Ja, alle boligerne har et skur på 3 m2. Skuret er med sortmalet træbeklædning som boligerne.

Er det muligt at parkere ved Balancen?  Ja, det er muligt at parkere i terræn. Der er 49 parkeringspladser, heriblandt 5 handicap pladser.

Er der cykelparkering? Ja, der er cykelstativer med mulighed for cykelparkering.

Er der miljøskur i Balancen? Ja, der er 46m2 skur til affaldsbeholdere og storskrald. Herudover er der 16m2 skur til trækvogne, og ved torvet er der 10m2 lukket skur til redskaber, grill mv.

 

Lejevilkår

Hvad koster det at flytte ind i Balancen? Ved lejekontraktens indgåelse skal der betales 1 måneds husleje med a conto forbrug.1 måned inden indflytning betales det resterende beløb som er depositum på 3 måneders husleje og 1 måneds forudbetalt leje.

Hvilke lejevilkår er der i Balancen? Markedsleje og regulering med NPI og skatter. Overtages nyistandsat og skal afleveres vel vedligeholdt. Lejer skal fraflytte boligen senest 10 arbejdsdage før ophør. Lejer betaler leje i istandsættelsesperioden. Opsigelsesvarsel: løbende måned + 3 måneder.

Er der bopælspligt i Balancen? Ja, samt krav om folkeregisteradresse.

Er det tilladt at have husdyr?  2 mindre husdyr kan tillades mod ansøgning.

Er Balancen røgfri? Balancen er delvis røgfri. Det er ikke tilladt i boligerne og indendørs fællesarealer.

 

Opskrivelse og indflytnig

Hvordan lejer jeg en bolig? Tjek boligoversigten og se de ledige boliger. Du er også velkommen til at kontakte home Ry på 8689 2100 eller ry@home.dk for opskrivning eller yderligere information.

Ledige boliger

Tjek boligoversigten og se de ledige boliger.