En levende by, der har det hele

Køge Kyst er en attraktiv ny bydel i rivende udvikling, hvor der allerede nu er liv, masser af aktiviteter og engagerede naboer med god energi. Den mangfoldige bydel af boliger, blomstrende kulturtilbud og naturrige omgivelser, er blot få minutter fra det sprudlende byliv i Køge, hvor et væld af hyggelige caféer og gode indkøbsmuligheder befinder sig – alt imens den fineste badestrand er lige uden for døren.

Broens unikke beliggenhed giver med andre ord plads til at nyde naturen og dyrke en række aktiviteter ved vand og strand uden at gå på kompromis med by- samt kulturliv.

Køges gode transportmuligheder gør det nemt at komme omkring til og fra byen, uanset om det er på cykel, i bil eller med det offentlige. Med den nye jernbane kan man komme til København på bare 25 minutter.

Beliggenhed:

  • Strand 50-100 m
  • Køge centrum 900 m (10 minutters gang)
  • Køge togstation 950 m (10 minutters gang)
  • Indkøb og nærbutikker 200 m
  • Skole og daginstitutioner 1,2 km
  • Fitness 800 m

Køge Kano og Kajak Klub

Den lokale kano- og kajakklub er både for folk med høje sportslige ambitioner og for dem, der er mere interesserede i naturoplevelser og motion. Klubbens medlemmer er fra 10-80 år og man er altid velkommen til at få en kop kaffe eller en snak om klublivet.

Tapperiet

Tapperiet er Køges største spillested og Køge Kommunes ungdomskulturhus. Her er der liv og kreativitet i hverdagene og spændende koncerter i weekenden.

Bydelsforeningen

Området ved Søndre Havn har sin egen bydelsforening, hvor frivillige udvikler kulturlivet og inviterer til hyggelige arrangementer som fx Sankthansbål på stranden, urte-vandringer på engen eller havnefestival med musik og lækker mad.

Vinterbadeforeningen Valkyrien

Den lokale badeforening har klubhus, sauna og terrasse med fantastisk udsigt over vandet, som kan benyttes af medlemmer sommer og vinter. Klubben har masser af traditioner som fx dåbsfest i januar, fællesspisninger i Havstuen og måneskinsbadning ved fuldmåne.

Braunstein

Bryggeriet Braunstein er et mikrobyggeri på havnen, som er stiftet af lokale ildsjæle. Bryggerne er i gang med at bygge et nyt samlingssted på havnen, hvor lokale kan mødes til sociale arrangementer som øl og whiskysmagning.

Middelalderbyen Køge

I Køges centrum kan man opleve den gamle købstad helt tilbage fra middelalderen. Her finder man nogle af Danmarks ældste og smukkeste farverige bindingsværkshuse og og masser af gode butikker og caféer.

Køge Kyst Broen

Bestil fremvisning

Oplev faciliteter, fællesskab og udsigt til stranden. Bestil en fremvisning ved at kontakte LokalBolig på 5663 0339.