Fællesskab i frisk havluft

Ved Køge Kysts østlige længe er boligfællesskabet Broen opført med fokus på nærvær og fællesskab og med skøn udsigt over den fredede strandeng. Broen er en del af en større bebyggelse - Skibet - som samlet består af 80 bæredygtigscertificerede boliger, hvoraf de 29 ligger i Broen. 

I Broen bliver man en del af et fællesskab, hvor man kommer hinanden ved og deler faciliteter som fællesrum med køkken, tagterrasse og værksted. Hver enkelt bolig rummer alt det man har behov for, og fællesfaciliteterne giver de ekstra muligheder, som gør hverdagen lidt nemmere, hyggeligere og sjovere.

Den helt særlige placering, smukke arkitektur og gode fællesfaciliteter skaber de optimale rammer for en livsstil, hvor man nyder livet og naturen.

Fælles om hverdagen

Broen er tænkt som et sted, hvor fællesskabet giver mere kvalitet og overskud i hverdagen. Fællesfaciliteterne er med til at styrke sammenholdet og er tænkt som en udvidelse af ens egen bolig.

Læs om fællesskabet i Broen

Bæredygtighedscertificeret byggeri

Broen er opført ansvarligt og i bæredygtighedscertificerede materialer. Byggeriet er certificeret efter den anerkendte standard for bæredygtighed i kategorien DGNB Guld.

Læs om bæredygtighed i Broen

En levende by, der har det hele

Broen ligger i Søndre Havn - i den nye bydel Køge Kyst med naturrige omgivelser, blomstrende kulturtilbud og blot få minutter fra det sprudlende byliv i Køge.

Gå på opdagelse i området

Lej en bolig i Broen

Tjek boligoversigten og se ledige boliger eller kontakt LokalBolig på 5663 0339 for at leje en bolig eller for yderligere information.