Et aktivt boligfællesskab

Broen er tænkt som et sted, hvor fællesskabet giver lidt mere kvalitet og overskud i hverdagen.

Fællesfaciliteterne er med til at styrke sammenholdet og livskvaliteten og er tænkt som en udvidelse af ens egen bolig. Fællesarealerne er indrettet af Broens beboere og indretningsarkitekten Frederikke Aagaard fra Together Architecture. Udtrykket er moderne, nordisk og indbyder til hyggelige stunder.

Fællesfaciliteter i Broen:

Stort fællesrum med køkken

Broens hjerte er det store fællesrum mod sydøst. Her er der køkken, spisebord, værkstedsområde og bløde møbler til hygge eller arbejde. Åbner man vinduer og skydedøre op til fællesterrassen, har man næsten det ene ben på strandengen, der ligger lige udenfor.

Det er i det store fællesrum, man samles, laver mad og får et glas vin. Her er også et fleksibelt værkstedsområde, som beboerne er i gang med at indrette.

I det store fællesrum kan man sætte sig i en blød stol med en kop kaffe og en god bog, og det er også oplagt at bruge fællesrummet som fleksibel hjemmearbejdsplads.

Fælles tagterrasse

På tagterrassen kan man dyrke grøntsager i drivhuset og plantekasserne. Terrassen er indrettet af Broens første beboere sammen med arkitekterne og bybønderne fra TagTomat.

Gæsteværelser

Broen har to gæsteværelser, begge med eget badeværelse, som man kan leje, når man har familie eller venner på besøg. Værelserne er indrettet med dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning.

Fællesvaskeri

Vaskeriet er indrettet med tre vaskemaskiner og én tørretumbler. Rummets placering tæt på tagterrassen giver mulighed for at hænge vasketøjet til lufttørring. Fællesvaskeriet giver mulighed for at tage tøjvask funktionen ud af den private bolig og udnytte fællesområderne til pladskrævende funktioner, og samtidig skabe mulighed for møder mellem husets beboere på tværs af etagerne.

Værkstedet

Broen har et fleksibelt værkstedsområde, som indrettes af beboerne. Rummet er indrettet med et større arbejdsbord, der kan deles op til mindre borde og bruges til arbejde eller andre aktiviteter.

Broens lille fællesrum

I Broens lille fællesrum kan man holde mindre sammenkomster, møder eller middage. Her er der også et køkken og udgang til tagterrassen, så man nemt kan hente vand til planterne. Man kan også brygge en kop kaffe og nyde den med udsigt over Køge Bugt.

Bestil fremvisning

Oplev faciliteter, fællesskab og udsigt til stranden. Bestil en fremvisning ved at kontakte LokalBolig på 5663 0339.