Det siger køberne af lejlighederne i Kanaltårnene

Hvilke overvejelser har køberne gjort sig før de investerede i Kanaltårende. Og har det levet op til deres forventninger.

Familiebolig med ny dynamik

For Alex Slot Hansen og familien har det nye hjem i Kanaltårnene oversteget de forventninger, familien havde til deres nye hverdag tæt på byen med udsigten til årstidernes forandring fra første parket og med et maritimt miljø i ”baghaven”.

"Vi havde solgt vores hus for at sejle ud i verden i seks måneder. Da vi vendte retur fra den oplevelse, skulle vi besøge min bror, der havde købt en lejlighed i Kanaltårnene. Vi kunne se mange muligheder ved at bo i samme område, og den eneste overvejelse, vi gjorde os, var, om det var fint for vores børn på seks og otte at bo i en lejlighed tæt på centrum", fortæller Alex Slot Hansen, der i sit arbejdsliv er Private Banking-direktør hos Sydbank.

Beslutningen blev truffet, og det er et valg, som familien Slot Hansen ikke har fortrudt et sekund.

"Vi bruger byen meget mere, end vi gjorde, da vi boede i hus. Vi går ture, vi tager på vinbar og børnene i biografen. Udearealerne hernede er fantastiske. Når vores børn har besøg, fanger de krabber eller paddle-surfer. Det har givet en helt ny dynamik at flytte herned.
Samtidig slipper vi for den dårlige samvittighed, der fulgte med ved at bo i et hus, der skulle vedligeholdes, klippes hæk, fjernes ukrudt mv. Da vi kom hjem fra en måneds sommerferie, kunne vi smide kufferterne og gå en tur til havnen. Der var ikke alle mulige pligter, der skulle gøres", fortæller Alex Slot Hansen med et smil på læben.

Kanaltårnene danner nu rammen om familiens nye liv. Med alt ovenstående som bonus er der alligevel én ting, der stadigvæk forbløffer Alex Slot Hansen, når dagen begynder.

"Vi kan se Vejles varetegn flot pakket ind i alle årstiderne. By, bakker og broen. Det er en smuk udsigt at starte og slutte sin dag med", afslutter Private Banking-direktøren inden endnu en arbejdsdag begynder.

Attraktiv for kæresteparret

Anders Meyer var den første køber, som erhvervede sig en lejlighed i Kanaltårnene. Forklaringen på dette var, ifølge den 23-årige revisor fra Vejen, meget enkel.

”Vejle er et område i fremdrift. En by hvor der sker en masse, og så er placeringen ved skov, fjord og by attraktiv på alle parametre. Samtidig ser jeg også lejligheden som en sund investering. Både i kraft af Vejles beliggenhed og ikke mindst selve placeringen af Kanaltårnene. Her har jeg en smuk udsigt til alle årets årstider fra en lejlighed i de bedste materialer. Lige nu er det sværeste at gå og vente på, at man kan flytte ind i sit nye hjem. Både min kæreste og jeg glæder os helt vildt. Det bliver så godt,” afslutter Anders Meyer.

Omvendt "forældrekøb"

Sture Lenbroch har i modsætning til Anders Meyer ikke købt lejligheden i Kanaltårnene til sig selv. Lejligheden er købt som et omvendt ”forældrekøb”, da Sture Lenbroch har købt lejligheden til sin mor. En beslutning som faldt i kraft af placeringen i Vejle og muligheden for at få sin mor tættere på børnebørnene.

”Jeg er vild med lejlighederne, og vi får værdi på flere fronter. Min mor kommer tættere på os, og jeg får mine penge forrente bedre end i banken. Det er et smukt område, og min mor glæder sig til at opleve miljøet ved havnen fra første parket. Samtidig har vi været imponeret over både engagement og service hos danbolig i processen. Det var en god oplevelse,” afslutter Sture Lenbroch.

Fra leje til eje

”Jeg valgte at købe en lejlighed i Kanaltårnene, fordi jeg gerne ville gå fra at leje til at eje. Her er alt nyt, og beliggenheden er helt unik. Udsigten til vandet og dét at være en del af en ny bydel, som vokser sig stærkere dag for dag, glæder mig meget.”

Nicki Hølund, køber af en lejlighed i Kanaltårnene i Vejle.

Langsigtet investering

”Jeg er sikker på, at dét her er en god investering. Nu bor jeg og arbejder i Thisted, men jeg har valgt at købe to lejligheder i Kanaltårnene. Den ene bor min datter til leje i, og den anden er lejet ud til et ældre ægtepar. Lejlighederne skal ses som en god og langsigtet investering for fremtiden.

Allerhelst ville jeg have købt ti, men det er grundet reglerne ikke muligt. Lejlighederne er helt perfekt placerede og sammen med Vejles placering som vækstby nummer et i området, forventer jeg meget af købet.”

Hudlæge Uffe Gjede, køber af to lejligheder i Kanaltårnene i Vejle.

 

Galleri

Se de stilrene detaljer fra lejlighederne.

Lejligheder til salg

Bo i skønne maritime omgivelser med lys og luft omkring dig på Vejle Havn.

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.