Stævnen 26, 12. sal, tv.

Om boligen

Med kajkanten få skridt fra gadedøren er beliggenheden perfekt for sejlsportsentusiasten, kajakroeren eller dig, der bare holder af den friske havluft og solens farvespil i vandoverfladen. Samtidig er beliggenheden utrolig central - lige ved kanalen til Vejle Lystbådehavn. Der er kun ca. 600 m til yderst fine indkøbsmuligheder, ligesom stationen kan nås på en hurtig gåtur på ca. 12 min.

Fælles for alle lejlighederne er den gennemtænkte indretning med store lyse rum med masser af moderne komfort og lækre kvalitetsmaterialer kombineret med rene linjer og stilrent design helt ned til mindste detalje.

Udsigten fra boligerne er intet mindre end formidabel. Selv de nederste lejligheder bliver ikke snydt for et smukt udsyn, da de ligger flot hævet over vandkanten.

Store vinduespartier inviterer dagslyset indenfor og åbner op mod havnen, fjorden, de grønklædte bakker og Vejle centrum. Et flottere bagtæppe for hverdagens udfoldelser er svær at finde.

Se galleri med billeder fra Kanaltårnene.

Fakta

StatusLedig
Lejlighedsnummer86
LejlighedstypeType E
Etage12 Sal
Størrelse147 Kvm.
Værelser4
Altaner2
Pris 5.300.000 Kr.
Udbetaling265.000 Kr.

Om Kanaltårnene

Kanaltårnene er opført i 13 etager med store og flotte glaspartier, nogle på over 3 meters bredde. Disse er med til at sikre, at de skønne sol- og udsigtsforhold udnyttes til fulde.

Standarden er høj med:

  • Egeparketgulve
  • Integrerede hvidevarer
  • Silestone bordplade
  • og meget andet

Forbehold

Alle visualiseringer og billeder er tilfældigt valgt fra lejlighederne og passer ikke nødvendigvis til nærværende boligpræsentation - ret til ændringer forbeholdes.

Kom og oplev lejlighederne

Kontakt danbolig Vejle for personlig fremvisning allerede i dag!

Se mere hos danbolig Vejle
Emil Johs Andersen
Salg og vurdering

Lejligheder til salg

Bo i skønne maritime omgivelser med lys og luft omkring dig på Vejle Havn.

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.