Rugaarden 38

Om boligen

Boligtype B er en velindrettet 3-værelses bolig på 75 kvm. Når du træder ind i entreen, kan du ikke undgå at blive betaget af det store lyse køkken-alrum.

Her er højt til loftet, god plads og et godt lysindfald, som falder ind igennem de store vinduespartier. I forlængelse af alrummet ligger et rum, som kan benyttes som værelse, men som også kan bruges til stue.

I entréen er der indgang til badeværelset og et soveværelse. Fra lejlighedens alrum, er der adgang til en terrasse med plads til bord, stole og plantekrukker.

Faktaliste

StatusUdlejet
Lejlighedsnummer8
BoligtypeB2
Størrelse75 Kvm.
Husleje inkl. forbrug9.812 Kr.
Forudbetalt leje9.000 Kr.
Depositum27.000 Kr.

Lejevilkår

Ved lejekontraktens indgåelse skal der betales 1 måneds husleje med a conto forbrug.1 måned inden indflytning betales det resterende beløb som er depositum på 3 måneders husleje og 1 måneds forudbetalt leje.

Forbehold

Balancen er et projekt, som endnu ikke er færdigbygget, og alle illustrationer af Balancen er derfor 3D visualiseringer. Alle detaljer fremgår ikke af visualiseringerne.

Afvigelser kan forekomme blandt andet på grund af myndighedskrav og byggesagsbehandling. Der kan forekomme ændringer undervejs i projektet, hvorfor angivelse af materialer er med forbehold. Fotos illustrerer værdier og stemninger og ikke rum og indretningsløsninger i Balancen.

Om Balancen

Balancen er et boligfællesskab for voksne over 50, der ønsker at bo bæredygtigt midt i den skønneste natur.

I Balancen bliver man del af et fællesskab, hvor man omgås i hverdagen, og hvor omtanke og respekt for naturen er fælles værdier. Balancen ligger i Kildebjerg Ry lige ved golfbane med 27 huller, sansepark og ridestier.

Få yderligere information

Kontakt home Ry for at leje bolig eller for nærmere information.

Se boligerne hos home
Heidi H. Clausen
Ejendomsmægler, MDE
Morten Elmgaard
Partner, salgschef, ejendomsmægler & valuar MDE

Ledige boliger

Tjek boligoversigten og se de ledige boliger.